Zítra vyjde Hitman 3. Sledujte launch trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zítra vyjde Hitman 3. Sledujte launch trailer

Zítra vyjde Hitman 3. Sledujte launch trailer

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

19. 1. 2021 08:27
Reklama

Agent 47 se už zítra vrátí s třetím dílem, s nímž dá řemeslu nájemného zabijáka na nějaký čas sbohem. IO Interactive si i bez vydavatele pohlídalo marketing, k němuž patří i vydatná série ukázek, která hru doprovází do obchodů. Třešničkou na dortu je čerstvý launch trailer.

Trojka se na první pohled výrazně podobá svým předchůdcům, vývojáři nicméně zapracovali i na nových mechanismech. Hráči budou mít k dispozici například fotoaparát, s nímž mohou vyfotit a prozkoumat určité prvky v dané lokaci, například elektronické zámky, které se následně dají vzdáleně otevřít. Zařízení lze samozřejmě využít mnohem prozaičtějším úkonům, třeba k pořizování fotografií na památku.

Připraven je také zbrusu nový systém zkratek. Třeba takový žebřík může výrazně ulehčit cestu k cíli, nejprve je ale potřeba zpřístupnit ho z té správné strany. Poté už bude odemčený i v rámci dalšího průchodu. Skrze systém chtějí autoři motivovat hráče k dalším průchodům, podnítit touhu prozkoumávat lokace a najít nové možnosti řešení konkrétní zakázky.

Sluší se připomenout, že autoři sází také na virtuální realitu. S headsetem PS VR je možné projít nejen chystanou trojku, ale také všechny lokace z předchozích dvou dílů, na návštěvu tedy čeká Paříž, Sapienza, Maledivy nebo Hokkaidó. Hitman 3 vychází zítra na platformách PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch a na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama