Atomic Heart se připomíná trailerem
i Zdroj: Mundfish / Focus Entertainment
Novinka Atomic Heart se připomíná trailerem

Atomic Heart se připomíná trailerem

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

20. 1. 2021 08:36

O prvním traileru k Atomic Heart jsme psali už v polovině roku 2018. Prvotina studia Mundfish tehdy vypadala...

Reklama

O prvním traileru k Atomic Heart jsme psali už v polovině roku 2018. Prvotina studia Mundfish tehdy vypadala velmi neotřele, o což se zčásti postaralo zasazení do Sovětského svazu v alternativní realitě, kde se dějí znepokojující věci. Nadějná střílečka se za tu dobu naštěstí ještě neokoukala. Nyní máme k dispozici další ukázku.

Je na místě upozornit na popisek videa, který prozrazuje, že jsou záběry pořízené přímo v enginu hry. Díky Nvidia RTX jsou navíc okořeněné ray traycingem. Vývojáři následně také potvrdili, že pracují i s technologií DLSS (Deep Learning Super Sampling).

Trailer odkazuje na jakési očkování, které mělo evidentně trochu jiný efekt, než se očekávalo. Sluší se připomenout, že se hráči chopí role agenta KGB, jenž jede prověřit zařízení 3826, kde se ochranný systém z neznámých důvodů vymknul kontrole. Z nového traileru vyplývá, že se agent bude muset vypořádat také se zaměstnanci, jimž místo hlavy rostou podivné květiny. Že by šlo o vedlejší účinky vakcinace? Hrdina se spoléhá na brokovnici, v záloze má také speciální dovednosti, například telekinezi.

Atomic Heart bohužel stále nemá konkrétní datum vydání. Hra by měla vyjít na platformách Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 a na PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama