Animák upozorňuje na DLC pro Dead Cells
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Animák upozorňuje na DLC pro Dead Cells

Animák upozorňuje na DLC pro Dead Cells

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

27. 1. 2021 09:07
Reklama

Fanoušci návykových Dead Cells se konečně dočkali. Druhé DLC pro rogue-like akční plošinovku je totiž venku, abstinenční příznaky jsou tedy alespoň na čas potlačeny. Studio Motion Twin má z vydání Fatal Falls velkou radost, proto se rozhodlo tento vzácný moment oslavit animovaným filmečkem.

Dal by se v podstatě označit jako pohádka pro dospělé, v níž se krom hlavního protagonisty objeví také oživlá dýka. Jde o malé pomrknutí, jelikož roztančená čepel doprovází hrdinu i v samotném rozšíření. Autorům krátkého animáku rozhodně nechybí smysl pro humor, rozhodně by měl šanci oslovit i televizní diváky. A kdo ví, třeba si filmečku všimne i někdo z Netflixu.

Fatal Falls přináší dva biomy - The Fractured Shrines a The Undying Shores, samozřejmostí jsou pak zbrusu nové zbraně a další drobnosti. DLC je již druhým placeným přídavkem, navazuje na The Bad Seed, který vyšel začátkem loňského roku.

Dead Cells jsou pro Motion Twin trefou do černého, rubačka u hráčů zkrátka zabodovala. Díky tomu si vývojáři vybudovali slušný finanční polštář, který se v těchto časech rozhodně hodí. Už dlouho však přemýšlí nad regulérním druhým dílem, v němž by podle všeho mohlo dojít i na multiplayer a kooperaci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama