Hitman 3 obdrží DLC, ujišťují vývojáři
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hitman 3 obdrží DLC, ujišťují vývojáři

Hitman 3 obdrží DLC, ujišťují vývojáři

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

30. 1. 2021 07:35
Reklama

Závěr moderní trilogie série Hitman ukončil prozatímní pouť agenta 47, a my proto s nadějí očekáváme, kam se značka posune dále. Vývojáři z IO Interactive už se ostatně nechali slyšet, že svou pozornost plánují na chvíli upnout k jiným projektům, jmenovitě Projektu 007, a holohlavého zabijáka nechat prozatím spát. Než se tak ale stane, a náš hrdina odejde na zasloužený, byť spíše dočasný odpočinek dostanou jeho fanoušci přídavek ve formě DLC. 

Podle vyjádření výkonného producenta Foresta Swartouta není příliš pravděpodobné, že plánovaná DLC přinesou zcela nové a unikátní mapy. Spíše než to máme očekávat úpravu map stávajících, a to jak z třetího dílu, tak i jeho dvou předchůdců. O konkrétní podobě obsahu se vývojáři ale prozatím rozhodli pomlčet.

Vytváření DLC obsahu rozhodně plánujeme, pro tuto chvíli jsme ale nevymezili jeho přesnou podobu. Momentálně se nevěnujeme vytváření nových map, jako je banka nebo ostrov, ale spíše se zaměřujeme na využití existujících lokací, jejich přetváření a proměnu. V tomto bodě už ostatně máme k dispozici celou trilogii, a můžeme se proto ohlédnout, jak za mapami z Hitmana (2016), tak i Hitmana 2," prohlásil Swartout.

S vědomím výše řečeného není od věci připomenout, že IO Interactive využili u principu znovuužití obsahu opakovaně. Je proto možné, že se dočkáme rozšíření systému Escalation Contracts, jenž předkládá před hráče konkrétní cíl, podmínky a lokaci a poskytuje větší výzvu než základní příběhová kampaň. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama