Destruction AllStars nabídnou další obsah
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destruction AllStars nabídnou další obsah

Destruction AllStars nabídnou další obsah

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

2. 2. 2021 09:45
Reklama

Novinka Destruction AllStars měla původně vyjít už v listopadu, Sony se však dohodla s vývojáři, že se posune až na únor, přičemž zamíří přímo do nabídky PlayStation Plus. Exkluzivita pro PlayStation 5 přitom původně měla jít do prodeje za plnou cenu, tedy za částku přesahující dva tisíce korun. Autoři ale rozhodnutí přivítali.

V rozhovoru pro Eurogamer o hře promluvil John McLaughlin, jenž působí v Sony XDev, tedy ve studiu, které vypomáhá dalším evropským týmům. Podle něj je pro destrukční derby velmi důležité, že se okamžitě objeví v PS Plus, jelikož okamžitě zaútočí na pozornost početné skupiny předplatitelů.

Dle jeho slov nicméně dalo nějakou práci, než se k rozhodnutí dopracovali. „PlayStation Plus je pro nás opravdu velká výhra. Chtěli jsme být v nabídce hned po vydání, souhlasil s tím celý tým. Zabralo nám docela dost času, než jsme rozhodnutí dosáhli, navíc k němu došlo na poslední chvíli, ale je to geniální, protože nyní jdeme naproti tomu nejširšímu publiku.“

Podle McLaughlina má tým jasný plán. V nejbližších měsících nechá hráče, aby si novinku osahali, přičemž bude sledovat dostupné metriky, aby zjistil, jaké režimy jsou nejvíce oblíbené. Podle toho budou vývojáři přizpůsobovat dodatečný obsah. Už nyní mají připraveny nápady pro následující rok, pak se uvidí, co dál. Podle McLaughlina mají autoři velkou výhodu v tom, že je hra dostatečně modulární. To znamená, že mohou jednoduše namíchat nové koncepty, které se odrazí od základních herních mechanismů. Klíčové je pro ně naslouchání komunitě.

Hra je již nyní připravena ke stažení. V základu nabídne 16 postav, 4 multiplayerové režimy a také výzvy zaměřené na jednotlivé závodníky. V nabídce PlayStation Plus zůstane až do 5. dubna.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama