PGA Tour 2K21 se daří, vznikne série?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PGA Tour 2K21 se daří, vznikne série?

PGA Tour 2K21 se daří, vznikne série?

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

9. 2. 2021 15:18
Reklama

Tým HB Studios loni pod záštitou labelu 2K Sports oživil golfovou sérii PGA Tour. Překvapivě šlo o zásah do černého a PGA Tour 2K21 se prodává výborně. CEO Take-Two Strauss Zelnick během rozhovoru s investory odhalil, že do světa vyrazilo více než 2 miliony kopií, což zřejmě zaskočilo i samotného vydavatele. Zvyšuje se tak pravděpodobnost dalšího dílu.

Pokud by se HB a 2K Sports podařilo navázat na úspěch aktuálního ročníku, mohla by se ze značky stát zavedená sportovní série. Zařadila by se tak vedle vlajkové lodi v podobě NBA 2K a skomírající série WWE 2K. V současnosti navíc nemá žádnou vážnou konkurenci, i když se spekuluje o návratu EA. EA Sports drželi licenci série PGA Tour do roku 2015, kdy se s ní rozloučili skrze Rory McIlroy PGA Tour. Od té doby licence patří právě HB Games a Take-Two se ve virtuálním golfu angažuje od roku 2018.

„Co se PGA Tour 2K týče, jsme neuvěřitelně nadšení z toho, jak si hra vede. A rád bych řekl, že nejsme překvapení. Ale osobně trochu překvapený jsem. Vede si fantasticky, už jsme prodali kolem 2 milionů kusů, což je neuvěřitelné. A to teprve začínáme. Zatím jsme nijak neoznamovali, co to znamená. Ale vydali jsme něco, co si dle nás zaslouží další investici. Co můžeme proměnit ve velmi hodnotnou a zábavnou značku, která bude fungovat spoustu let,“ nechal se slyšet Zelnick.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama