Rainbow Six Quarantine mění název
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rainbow Six Quarantine mění název

Rainbow Six Quarantine mění název

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

16. 2. 2021 08:16

Ubisoft během minulého týdne naznačil, že zvažuje změnu názvu chystané akce Rainbow Six Quarantine. Nyní se zdá, že k úpravě označení skutečně došlo, přestože společnost oficiální cestou zatím nic neoznámila.

Reklama

Server ORBISPatches.com poukázal na skutečnost, že byl na PSN nahrán day one patch o velikosti 14,2 GB. Obsah souborů byl následně zveřejněn na stránkách MP1st.com. Našla se grafika, která bude zřejmě použita v dashboardu a během spouštění hry, v souborech se nacházely také ikony pro uložené pozice.

Na jednom z obrázků je vidět název hry. Už se ale nejedná o Quarantine, novinka série Rainbow Six bude zřejmě prezentována s podtitulem Parasite. Změna názvu je logická, pojem karanténa je nyní po celém světě spojován s pandemií koronaviru, což se Ubisoftu do krámu nehodí.

Rainbow Six Quarantine mění název
i Zdroj: Hrej.cz

O samotné hře stále nemáme mnoho informací. Víme pouze, že půjde o kooperativní PvE střílečku, která bude navazovat na události eventu Outbreak, jenž se objevil v Rainbow Six Siege. O produkci se stará nově vzniklý tým operující ve studiu Ubisoft Montreal.

Na oficiální potvrzení si ještě budeme muset počkat. S trochou štěstí by však mohlo přijít se zajímavým trailerem. Je koneckonců na čase, aby Ubisoft začal o novince více mluvit. Její vydání chce totiž stihnout do konce září letošního roku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama