The Sinking City dnes vychází na PS5
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Sinking City dnes vychází na PS5

The Sinking City dnes vychází na PS5

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

19. 2. 2021 08:00 1

Když ukrajinské studio Frogwares vydalo předloni svůj poslední titul The Sinking City, bylo znát, že na zajímavý námět na hru nemusí předznamenávat i elegantní zpracování. Množství bugů a tristní nevytěžení otevřeného světa tvořily pouze zlomek problémů, které hru provázely. I přesto si však své fanoušky našla, což nepřímo dokládá i skutečnost, že hra dnes zamířila na PlayStation 5.

Reklama

Next-gen verze detektivního příběhu s příměsí Lovecrafta je na PlayStation Storu k nalezení už nyní. Za svých přibližně 1300 Kč, které zaplatíte za základní edici, můžete očekávat nativní 4K rozlišení, 60 snímků za sekundu, povšední úpravu grafiky, rychlejší načítání a podporu ovladače DualSense – zde bez bližšího popisu podporovaných funkcí. Řadíte-li se mezi skalní fanoušky, může dohledat i edici Delux, jež k základní hře přibaluje všechen vydaný DLC obsah.

Vývojáři rovněž potvrdili, že majitelům PS4 verze nebude z legálních důvodů nabídnut upgrade na PS5 verzi. Lze předpokládat, že jde o důsledek dřívějšího sporu Frogwares s někdejším vydavatelem The Sinking City, společností Nacon.

Přestože si u nás The Sinking City ve své dobové recenzi neodneslo zrovna zářné hodnocení, je možné, že přesun na výkonnější platformu a čas na odladění hru alespoň z části vytříbil. Buď jak buď, nehodláte-li věnovat pozornost pohledu do minulosti, stojí za to připomenout, že Frogwares ve svých dílnách momentálně pracují na rozšíření série Sherlock Holmes. První epizody prequelu moderní trilogie známého detektiva bychom se měli dočkat ještě v tomto roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama