FFVII Remake čeká PS5 upgrade a rozšíření
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka FFVII Remake čeká PS5 upgrade a rozšíření

FFVII Remake čeká PS5 upgrade a rozšíření

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

26. 2. 2021 09:35

Znovuoživení legendárního sedmého dílu Final Fantasy se loni zařadil mezi tituly jdoucí na ruku nejen skalním fanouškům série, ale i kompletním nováčkům. Vedle vyhlíženého data vydání pro PC, kam hra po roční PS4 exkluzivitě může zamíří od 10. dubna, přichází nově i oznámení očekávaného PS5 upgradu.

Reklama

Vizuálně vylepšená verze pro PS5 bude dostupná od 10. června, a to zcela zdarma pro všechny majitele PS4 verze. V tentýž den dorazí rovněž Final Fantasy VII: Remake Intergrade – PS5 exkluzivní balíček obsahují remake a novou příběhovou epizodu s Yuffie Kisaragi.

V kůži jedné z postav původní předlohy se opětovně vydáme infiltrovat základnu konglomerátu Shinra Corporation s cílem krádeže mocných magických artefaktů, tzv. materií. Cena Final Fantasy VII: Remake Intergrade byla stanovena na 2019 Kč (za základní edici), resp. 2649 Kč (za digital deluxe edici). Příběhový dodatek s Yuffie bude současně k dostání i ve formě separátní koupě po upgradu na PS5. Individuální cena rozšíření prozatím nebyla vydavatelem stanovena.

Z technického hlediska přinese přechod na výkonnější hardware vylepšení textur, nasvícení a částicových efektů a rovněž dvě nová grafická nastavení – režim Grafika s preferencí 4K rozlišení a režim Výkon s preferencí 60 FPS. Podobně jako u dalších PS5 titulů, ani zde nebude chybět haptická odezva a rychlejší načítání uložených pozic. Posledním odhaleným obsahem včerejší prezentace State of Play bylo přidání fotomódu a nové tzv. Klasické obtížnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama