Returnal se předvádí v tříminutové ukázce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Returnal se předvádí v tříminutové ukázce

Returnal se předvádí v tříminutové ukázce

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

26. 2. 2021 08:20

V časové smyčce nejsou uvězněny pouze postavy z Deathloop. Bojuje s ní také Selene, hrdinka chystané rogue-like střílečky Returnal. I studio Housemarque si na akci State of Play připravilo gameplay ukázku.

Reklama

Tři minuty záběrů napovídají, že má Selene pořádně ostré lokty. V akci se navíc může spolehnout na speciální skafadr, který jí umožňuje rychle uhýbat útokům ze strany nepřátel. Ani to ale mnohdy nestačí, rezidenti planety Atropos jsou koneckonců většinou ve velké přesile.

Smrt je však pouze začátek něčeho nového. Po probuzení si Selene všímá, že se okolnosti změnily. Prostředí je odlišné, nepřátelé se navíc objevují na jiných místech a v jiném počtu. Tomu všemu se musí přizpůsobit. Autoři tak zajišťují variabilitu celého zážitku. V záběrech je dále ukázána ničivá síla jednotlivých zbraní a také používání augmentů, s jejichž aktivací může dojít k zásadní změně herního stylu.

Nehostinná planeta se navíc dokáže Selene dostat do hlavy a bojovat s ní prostřednictvím jejích vlastních vzpomínek, což je vidět v závěru traileru. Returnal vyjde 30. dubna jako exkluzivita pro PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama