Avengers s next-gen updatem ztíží zisk XP
i Zdroj: Square Enix
Novinka Avengers s next-gen updatem ztíží zisk XP

Avengers s next-gen updatem ztíží zisk XP

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

5. 3. 2021 08:45

Upadající hvězda marvelovského univerza v podání Marvel's Avengers přichází s další novinkou měnící postup hrou. Prostřednictvím Crystal Dynamics se dozvídáme, že dosavadní způsob levelování dozná zpomalení a že tato změna dorazí už s příchodem next-gen updatu v polovině března.

Reklama

Ve svém příspěvku se studio o změně vyjádřuje jako o nahrazení stávajícího lineárního systému levelování za přístup upřednostňující náročnější postup. Namísto neměnného množství XP, které bylo nutné získat pro dosažení všech úrovní, bude tak od 18. března každá z úrovní 25-50 odstupňována zvyšující se hranici XP. Důvodem k tomuto nepříliš populárnímu rozhodnutí měla být především snaha o lepší vyváženost herních mechanismů.

Ve smyslu dalších herních systémů je namístě doplnit, že příchod updatu ovlivní i náhodný, resp. nyní už spíše nenáhodný způsob získávání kosmetických předmětů. Vývojáři usoudili, že ve prospěch balancu (a nepochybně i financí) bude výhodnější hráčům umožnit zisk předmětů výhradně cestou jejich koupě. Svůj krok souběžně opodstatňují tím, že hráči budou mít daleko lepší kontrolu nad vlastním herním zážitkem a úpravou jednotlivých postav.

Změna postihující dostupnost in-game doplňků bude od 18. března začleněna postupně. Ve své úvodní fázi má být provázena nepřítomností části předmětů.

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama