O demoverzi Outriders byl velký zájem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka O demoverzi Outriders byl velký zájem

O demoverzi Outriders byl velký zájem

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

5. 3. 2021 10:04 1

Studio People Can Fly začátkem dubna nabídne alternativu k populárním online akcím, jako jsou například Destiny nebo The Division. Už nyní je ale k dispozici krátká ochutnávka v podobě hratelné ukázky. Z posledních informací vyplývá, že o ni byl enormní zájem.

Reklama

Square Enix se v příspěvku na Redditu pochlubil, že si demoverzi stáhlo přes dva miliony lidí. Pro vydavatele i pro vývojáře jde o první dobrou zprávu. Zájem ze strany hráčů rozhodne o dalších plánech s hrou, autoři se totiž nechali slyšet, že na dodatečném obsahu zapracují až ve chvíli, kdy budou mít jistotu, že mají dostatečně velké publikum.

Demoverze zůstane přístupná i po vydání plné hry. Vývojáři už nyní opravují některé nedostatky, hra by měla být o něco stabilnější. Jedna z chyb kupříkladu způsobovala pád hry po otevření menu nebo inventáře, další zase po odpojení mazala ukořistěnou výbavu. Hráči nyní mají i možnost vypnout/zapnout motion blur, úprav se dočkal také systém krytí, chování nepřátel a další drobnosti.

Nezbývá než doufat, že se podaří doladit i zbylá část hry. Vývojářům mnoho času nezbývá, Outriders totiž vyjdou už 1. dubna. Hra míří na platformy PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series a na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama