Tvůrci Outriders řeší přílišné padání lootu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci Outriders řeší přílišné padání lootu

Tvůrci Outriders řeší přílišné padání lootu

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

7. 3. 2021 09:40

Demoverze Outriders, uvádějící hráče do nového, neznámého světa, se podle posledních zpráv těší náramné popularitě. Jak se však přesvědčili lidé z People Can Fly, právě zájem a přílišná snaha hráčů může někdy působit i dvojsečně.

Reklama

S vědomím, že plná verze umožní přenesení veškerého postupu, přistoupila řada hráčů ke strategii, kdy usilovně (zne)užívali herních systémů k získání legendárních předmětů. Přítomná pravidla, jež nikterak nebrání znovuprojití jednou dokončených misí, navíc umožnila tento postup aplikovat opakovaně, což pouze podpořilo závažnost celého problému.

Aby vývojáři předešli nenávratnému narušení balancu dema i plné verze, rozhodli se redukovat šanci na nalezení vzácného lootu jeho odstraněním u bossů a všech truhel, které se ve hře nachází. V reakci na negativní přijetí rozhodnutí se však krátce na to rozhodli část změn znovu vrátit, kvůli čemuž je opět možné vzácný loot u Gausse (finálního bosse) získat. U truhel pravidlo o absenci legendárních předmětů stále platí.

Update Regarding Chests Dropping Legendaries in the Outriders Demo: 

Having listened to very reasonable community feedback, we have enabled the Gauss boss chest to drop Legendaries again as we should indeed be rewarding boss runs.

Other chests still cannot drop Legendaries.

— Outriders (@Outriders) March 6, 2021

 

Outriders vychází 1. dubna na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series a PC 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama