demo-killzone-2-bude-jeste-pred-vydanim
Novinka Demo Killzone 2 bude ještě před vydáním

Demo Killzone 2 bude ještě před vydáním

sleepless.

sleepless.

6. 1. 2009 17:01 1
Reklama

Na jinak prázdnotou zejícím seznamu vydávaných PS3 (platí to však do značné míry i pro ostatní konzole) her pro první kvartál tohoto roku se nachází alespoň jeden opravdu pevný záchytný bod, Killzone 2. Střílečka od holandského týmu Guerilla má vyjít v Evropě v průběhu února, a čím více se tohle období blíží, tím intenzivněji hovoří hráči o případné demoverzi. Vyjde? Nevyjde? Před vydáním hry? Po vydání? Na všechny tyto otázky zatím odpověď neexistuje, na některé však ano.

Sony potvrdila pro Eurogamer, že demoverze Killzone 2 v plánu rozhodně je a evropští hráči si ji budou moci bez jakýchkoli restrikcí stáhnout z PSN. Utajený zdroj blízký Sony dokonce naznačil, že pokud demo projde testovacím a schvalovacím procesem včas, objeví se demo na PSN ještě před tím, než hra vstoupí do obchodů. Naproti tomu v USA bude demo Killzone 2 distribuováno s dočasným omezením pouze pro ty, kteří si hru předobjednají přes GameStop. Pro všechny bez omezení pak bude demo uvolněno až po vydání hry samotné, k čemuž dojde v pátek 27. února. 

Pro jednou jsme na tom tedy lépe než kolegáčci za oceánem. Na druhou stranu, oni už aspoň znají konkrétní termín vydání, zatímco my Evropané ne. SCEE den, kdy Killzone 2 na starém kontinentě zasáhne obchody, doposud neoznámila, hodně se však spekuluje, že by to mělo být ve stejný den jako v USA, tedy 27. 2. To však prozatím nechme otevřené.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama