DLC pro Bloodborne doprovází velký patch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DLC pro Bloodborne doprovází velký patch

DLC pro Bloodborne doprovází velký patch

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 11. 2015 11:53 7
Reklama

Hráči Bloodborne se mohou brzy těšit na nový obsah a úpravy stávajících mechanismů ve hře – vydání přídavku jménem The Old Hunters značí totiž také příchod nového patche a ten se k potěše mnohých hráčů neomezí pouze na přípravu hry na nové rozšíření. Aktualizace se navíc dotkne všech hráčů, tedy nejenom těch, kteří po The Old Hunters sáhnou.

Autoři nám také představují novou zbraň pro majitele přídavku – Holy Moonlight Sword (vidět ji můžete v poutacím obrázku). Samotné DLC vychází 24. listopadu a psali jsme o něm již dříve, nyní se zaměříme spíše na nadcházející patch.

Ten do hry přidá pár zajímavých novinek. Jako první příspěvek na evropském PS blogu zmiňuje The League – ligu neohrožených lovců vedených chlapíkem s kýblem na hlavě. Základní premisou ligy těchto lovců je pak vypomáhat si s ostatními hráči v rámci online kooperace a zároveň s ostatními soupeřit o umístění v online žebříčcích.

DLC pro Bloodborne doprovází velký patch
i Zdroj: Hrej.cz

Když se ale nepoštěstí mít po ruce parťáka živého, tak se vždy budete moci obrátit na kooperaci s umělou inteligencí ovládaným bojovníkem. Tu hráči vyvolají za pomocí speciálního předmětu. Tito panáci se pak hodí například při soubojích s bossy či v dalších obtížných situacích.

Teď už si ale nenechte ujít dříve zveřejněné video lákající na přídavek The Old Hunters.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama