Fallout 4 tento týden přivítá Survival mode
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fallout 4 tento týden přivítá Survival mode

Fallout 4 tento týden přivítá Survival mode

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

28. 3. 2016 09:23
Reklama

Velké překopání herních principů ve Falloutu 4 nabídne připravovaný Survival mode již tento týden. Hráči na PC se mohou těšit na spuštění bety očekávaného režimu, který do života v Pustině přidá trochu více toho přežívání a obtížnosti.

Bethesda oficiálně nový herní režim zatím nepředstavila, ale fanoušci již našli v souborech hry rozsáhlé zmínky o změnách, které Survival mode do hry přinese. Můžeme čekat trochu realističtější přístup k soubojům nebo například komplexnější systém zdraví a zranění. Detailnější pohled na potvrzené změny v novém režimu naleznete v naší dřívější novince.

Survival mode nejprve vyjde v betě na Steamu, kde se bude upravovat ve spolupráci s nedočkavými hráči. Vývojáři si nedávají žádné konkrétní datum, do kterého musejí režim dokončit. Až s ním budou spokojení oni i hráči, mód vyjde oficiálně a poté se objeví i na Xboxu One a PlayStationu 4.

Na rozdíl od oznámené trojice DLC, Survival mode bude do hry přidán zdarma, stejně jako oficiální podpora modů a příslušné nástroje, které Bethesda plánuje uvolnit v dubnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama