Fanoušci zjistili, kde se nachází Vault 111
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fanoušci zjistili, kde se nachází Vault 111

Fanoušci zjistili, kde se nachází Vault 111

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

8. 6. 2015 06:17 2
Reklama

Trailer na Fallout 4 není venku ani týden a nějací velice zapálení fanoušci už ho stačili analyzovat a zjistit, kde ve skutečném světě by se nový Vault 111 nacházel. 

Devítičlenná skupina lidí z YouTubového kanálu Pre-War Hub si všimla skutečných budov v traileru a dle jejich umístění v okolí Bostonu se dostali k zasazení zvláštní věže, s jejíž pomocí se dopátrali až k lokaci vstupu do Vaultu 111. Samozřejmě se tahle informace dá považovat za spoiler, takže jejich výsledky schováme za obrázek a vy dále čtěte na vlastní nebezpečí.

Fanoušci zjistili, kde se nachází Vault 111
i Zdroj: Hrej.cz

Z obrázků fanoušci usoudili, že herní svět bude nejspíše odpovídat skutečné rozloze Bostonu, jen třikrát zmenšené. Lokaci věže odhadli ze záběrů na hřiště Fenway park a monument na Bunker Hill, což ukázalo, že věž se nachází v Institutu, bostonském MIT. S jejím zasazením pak už bylo najít umístění ostatních záběrů snadné. Vault 111 tak nejspíše leží na místě skutečného Whitney Hill Park ve městečku Watertown západně od Bostonu.

Celý způsob, jak se fanoušci k lokacím dopátrali je strašně zajímavý, téměř taková detektivka, a dokazuje, že vývojáři z Bethesdy vzali svoji práci se skutečným světem docela vážně. Prohlédněte si vysvětlujiící galerii na Imguru nebo video na YouTube.

O Fallout 4 se bez pochyb dozvíme více už příští týden na E3, kde Bethesda plánuje vystoupit na vlastní prezentaci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama