Far Cry 4 asi bude výletem do Himálaje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Far Cry 4 asi bude výletem do Himálaje

Far Cry 4 asi bude výletem do Himálaje

Marek Švrkala

Marek Švrkala

21. 3. 2014 16:04 5
Reklama

Úspěšnou akční sérii Far Cry asi čeká velká změna. Podle informací britského Eurogameru, které navazují na únorový tweet známého účtu Superannuation, se čtvrtý díl neodehraje v prostředí tropického ostrova, nýbrž v Himálaji.

Nemá jít pouze o zasněžené vrcholky hor, ale i o další různorodé lokace. Změna prostředí přitom bude znamenat spoustu nových herních prvků. Lidé obeznámení s projektem zmiňují třeba možnost jízdy na slonech. Je zřejmé, že využívání místní fauny a flóry bude opět důležitým herním prvkem, k tomu se samozřejmě budete muset vypořádat i s nepřáteli, mezi nimiž nemají chybět ani různé přišery.

Far Cry 4 je ještě daleko, podle všeho ale ne tak moc – hra by měla vyjít během příštího finančního roku, tedy někdy do konce března 2015. To je rozhodně reálné, práce na čtyřce pravděpodobně začaly velmi brzy po vydání třetího dílu.

K oznámení by pak mělo dojít v červnu na pravidelné tiskové konferenci Ubisoftu během E3. Z platforem prý můžeme počítat s PC a konzolemi Xbox One a PlayStation 4, ostatní zůstává nejasné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama