Gravity Rush 2 vypadá skvěle a vyjde letos
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gravity Rush 2 vypadá skvěle a vyjde letos

Gravity Rush 2 vypadá skvěle a vyjde letos

Pavel Makal

Pavel Makal

16. 6. 2016 08:40 1
Reklama

Gravity Rush je čtyři roky stará hra, která vyšla původně pro skomírající handheld PlayStation Vita a je jedním z titulů, které dělají příruční konzoli parádu. Letos vyšla v remasterované verzi pro PlayStation 4 a nejen díky mistrné práci borců z Bluepoint Games si u nás vysloužila velmi slušné hodnocení.

Je tedy rozhodně dobře, že se v Sony rozhodli pro pokračování, které tentokrát míří už rovnou na velké obrazovky a pohánět jej bude současná generace PlayStation. Vývoj exkluzivního titulu řídí opět Kejčiro Tojama, známý z hororové série Siren a prvního dílu Silent Hill. Gravity Rush 2 ale nebude mít s hororem ani špetku společného, možná až na roztodivné tvory, kteří by se možná v mlžném Silent Hillu neztratili. Hra působí barevněji a veseleji než první díl a hlavně jí velká obrazovka namísto malého displeje zatraceně sluší.

Hra vyjde už letos, a byť se nedostala přímo do hlavního programu konference Sony, k dispozici je zhruba třicetiminutové video se záběry přímo z hraní. Podle toho, co je na něm k vidění, se opět ocitneme v kůži Kat a potkáme se i se zvláštní kosmickou kočkou, která nás provázela první hrou. Opět nás čeká spoustu hrátek s gravitací, soubojů a prozkoumávání unikátního, surrealistického světa. Hra působí svižněji a vyladěně, všechny ty bedny, sudy a další harampádí se krásně vznáší v prostoru a já už se mi hra dostane do rukou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama