Kapitán Spirit ukrýval jména postav LiS 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kapitán Spirit ukrýval jména postav LiS 2

Kapitán Spirit ukrýval jména postav LiS 2

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

28. 6. 2018 07:15
Reklama

Kratičký spin-off The Awesome Adventures of Captain Spirit potěšil. David Rozsíval v recenzi udělil dvouhodinové jednohubce vysoké hodnocení, až na pár maličkostí byl s hrou spokojen. Malý dáreček od studia Dontnod je ke všemu zcela zdarma a my darovaným kapitánům na zuby rozhodně nehledíme. Dobrodružství kapitána Spirita však ukrývalo také informace o připravovaném sequelu.

Již v závěru kapitánova dobrodružství se objevil jakýsi cliffhanger, který leccos napověděl. To však některým fanouškům nestačilo. Na Redditu se nenecháví nedočkavci pochlubili, že se jim ze souborů hry podařilo vyčíst zásadní fakta ohledně Life is Strange 2. Konkrétně jde o jména hlavních postav. Pokud jsou informace pravdivé, čeká nás dobrodružství Daniela, na něhož bude dohlížet starší brácha Sean. Objevilo se také možné příjmení – Diaz.

Zatímco s Max a Chloe autoři stavěli na tématu přátelství, odloučení a dospívání, Sean a Daniel by mohli otevřít kapitolu bratrství a příbuzenských vztahů. Šlo by tak o krok trochu jiným směrem, zcela jiné téma, jiné problémy, jiné emoce.

Dále se mluví o Cassidy, což je pravděpodobně jeden z kamarádů Daniela a Seana. Objevuje se také informace o psovi, který bude klukům zřejmě hlídat záda. Vývojáři však nic nepotvrdili. Budeme si tak muset počkat na Gamescom, kde se snad dozvíme něco více.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama