level-192-plna-hra-mass-effect
Mass Effect Článek LEVEL 192: plná hra Mass Effect

LEVEL 192: plná hra Mass Effect

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

2. 6. 2010 22:39 26
Reklama

V předchozím čísle Levelu jsme neoznámili název plné verze hry pro chystané číslo, místo toho jsme oznámili, kdy a kde se vše dozvíte. Nebylo to proto, že bychom sami nevěděli, co připravujeme, ale chtěli jsme čekání na nový Level udělat zajímavějším. V tipařské soutěži jsme vylosovaným šťastlivcům udělovali předplatné. A ti, kteří nevyhráli, se alespoň mohli z webu level.cz nebo hrej.cz dozvědět, že se chystá akční RPG Mass Effect – hra roku 2008 v plné verzi. Ale to není vše, co Level 192 nabídne. Čtěte dále!

Plná hra Mass Effect spolu s DLC!

Na DVD vám přinášíme plnou verzi akčního RPG Mass Effect, hry roku 2008 z produkce osvědčených BioWare, doplněnou o rozšiřující balíček s podtitulem Bring Down the Sky. V roli velitele Sheparda, kapitána vesmírné lodi Normandy, představujete poslední naději pro veškerý život v galaxii. Zlotřilý příslušník klanu elitních a nedotknutelných Spectrů Saren objevil tajemství použití apokalyptické síly schopné zničit galaxii a pouze vy mu stojíte v cestě. Pro záchranu miliard lidí musíte udělat vše k zastavení Sarena a zabránit návratu pradávné síly s ničivým účinkem na veškerý organický život. Hra je na DVD s českými titulky. Ovšem pozor, kdo nechce hrát ME v rodném jazyce, může si ponechat titulky anglické.

Recenze podle protokolu!

Hrou čísla se stalo akční RPG Alpha Protocol, které se i přes mnoho kotrmelců podařilo dokončit. Do hraní se tak mohl pohroužit Lukáš Grygar, jenž spolu s hlavním hrdinou Michaelem Thortonem splynul v jednu osobu. Ve dne jsme ho neměli možnost zahlédnout, ale celé noci trávil v potemnělé redakci a plnil všechny ty supertajné úkoly, o kterých kdyby nám řekl, musel by nás zabít. V recenzi nic tajného také neprozradil (nemusíte se tedy bát o život), ale zato se dozvíte, jestli je Alpha Protocol dobrou hrou a stojí za to...

Vedle toho jsme se podívali na velice podobné hry – jaká to náhoda, že se objevily dvě závodní hry, jež mají tolik společného. Do světa rychlých kol se můžete vydat spolu s recenzemi Split/Second: Velocity a Blur. Která je lepší? Hm...

Dále jsme například zrecenzovali novou epizodu druhé série Sama & Maxe, jak dobře jsme se bavili, už zprostředkuje Petr Ticháček. Vyzkoušeli jsme také herní zpracování oblíbeného televizního seriálu Kobra 11: Highway Nights, ponořili se do nového dobrodružství v balíčku Kronika zplozenců k Dragon Age: Prameny. Michal Rybka si vyzkoušel povolání snů... ehm... v The Sims 3: Povolání snů a Tomáš Krajča vám dá tip na netradiční, ale oldschoolovou plošinovku Enough Plumbers.

Ani konzolová rubrika nezahálela. Posvítili jsme si na temného Alana Wakea. Dostali jsme se do sedla v očekávaném Red Dead Redemption. A také jsme okusili nového Prince of Persia: The Forgotten Sands jak ve verzi pro „velké“ konzole, tak i pro Wii. Do hledáčku se nám také dostala monstra v Lost Planet 2 a mnoho dalších. Konzole se také povedly!

Pozor na šmejd z vesmíru!

Podle obálky je jasné, čemu se věnujeme v rubrice preview. A pokud by ještě někdo nevěděl, jedná se o další zářez do „ufonské“ série X-COM, tedy nyní moderně již jen XCOM. Už se nebude jednat o tahovou strategii odehrávající se tak nějak v současnosti, ale hra nás vrátí do USA 50. let minulého století a uvrhne do nemilosrdné akce. A víte co? Další podrobnosti už si přečtěte v podrobném preview Honzy Horčíka. Možná se pak budete na hru těšit ještě více.

V sekci novinek pochopitelně nechybí názorová rubrika Reaktor naplněná názory, komentáři a úvahami. Následující LevelUP pak nabídne reportáž z londýnské tiskovky EA, kde jsme měli možnost vidět několik chystaných pecek jako Dead Space 2, Medal of Honor a další. Z dalších novinek byste si neměli nechat ujít informace o pokračování v sérii Call of Duty s podtitulem Black Ops, kterou připravují vývojáři ve studiu Treyarch (naposledy se zapsali pod CoD: World at War).

Komiksové téma

Svět komiksových hrdinů a her je spolu provázaný v mnoha vrstvách. Všechno podstatné a zajímavé o vzájemné inspiraci a ovlivňování pro vás sepsal odborník nad jiné povolaný, crwavý Jiří Pavlovský osobně v tématu s názvem Kreslené hry a hratelné komiksy.

Druhé téma věnující se hardwaru si vzal na starost Michal Rybka, aby zmapoval vývoj elektronických knih.

2 × plné DVD = 16 GB dat

Na DVD příloze naleznete plnou verzi akčního RPG Mass Effect doplněného o DLC Bring Down the Sky. Vše s českými titulky. Na video DVD nechybí nový díl Level TV – pokračování Kriminálky Level. Dále se můžete samozřejmě těšit na obvyklou nálož videí točících se kolem her – namátkou videorecenze Alan Wake, Dark Void Zero, Prince of Persia: The Forgotten Sands, Skate 3, The Whispered World, ve Speciálu například making ofy z Dead Space 2, Fable III, Medal of Honor, Star Wars: The Old Republic atd. Nechybí ani redakční rubriky nebo trailery z chystaných her a filmů doplněné o české titulky.

Pod čarou

PS: U příležitosti vydání Mass Effect jako plné hry vám uvnitř čísla nabízíme soutěž o Mass Effect 2 a trička s tematikou této hry. Do příštího čísla pak pro vás chystáme dárek v podobě BioWare bodů, který jsme původně plánovali již do tohoto čísla. Bohužel komunikace přes oceán byla pomalejší než naše uzávěrka. To se holt stává :-)

LEVEL 192 – vychází v pátek 4. června a čeká jen na vás!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama