mgs4-pro-x360-predobjednavka-byla-prehmat
Novinka MGS4 pro X360 předobjednávka byla přehmat

MGS4 pro X360 předobjednávka byla přehmat

sleepless.

sleepless.

6. 8. 2007 15:20
Reklama

Update 17:20 - Celé to halo ohledně předobjednávky Xbox 360 verze Metal Gear Solid 4 bylo zbytečné. Zástupce HMV pro GamesIndustry.biz přiznal, že byla zveřejněna omylem. „V návalu entuziasmu naznačil jeden z našich online týmů, že by na hmv.co.uk měla být předobjednávka MGS4 pro Xbox 360. Ve skutečnosti však chtěl (ten tým) jenom od zákazníků získat informace o tom, jestli by si přáli dostat od HMV upozornění o předobjednávce ve chvíli, kdyby náhodou bylo potvrzeno, že tento titul na této platformě vyjde“, snažil se přehmat zaměstnanců vysvětlit zástupce HMV a přidal omluvu: „Omlouváme se za způsobeným humbuk – přehmat už byl opraven“.

Samozřejmě, že vysvětlení způsobilo náhlý výskyt celé řady konspiračních teorií, ale to se dalo očekávat. V zásadě to můžeme shrnout takto. Pro ty co věří, že se MGS4 na Xbox 360 objeví, je tohle další potvrzení jejich teorie a pro ty co v to nevěří také.

Nikdy nekončící spekulace o možné Xbox 360 verzi Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots už zdánlivě ukončil starší víceprezident PlayStation marketingu Peter Dille v rozhovoru pro Gamasutru, když prohlásil, že dohoda mezi Sony a Konami je postavena na PS3 exkluzivitě MGS4.

Hodnota výše uvedeného rezolutního prohlášení se trošku ztrácí ve světle aktuální nabídky na webu britského obchodu HMV, který svým zákazníkům nabízí možnost předobjednat si nejenom PS3 verzi, ale i Xbox 360 Metal Gear Solid 4. PS3 verze by přitom podle HMV měla vyjít 18. dubna 2008 a Xbox 360 verze pak o pět měsíců později 26. září, tedy přesně rok po vydání Halo 3, což je značně podezřelé.

MGS4 pro X360 předobjednávka byla přehmat
i Zdroj: Hrej.cz

Těžko říci, jestli jde ze strany HMV o trapný omyl, dobře promyšlenou klamavou kampaň, nebo krok učiněný na základě nám neznámých informací. Vážně si netroufneme tipovat, protože už se podobné informace od obchodníků ukázaly v minulosti mnohokrát jako pravdivé, ale i zcela nepravdivé. Jisté je pouze to, že Sony bude nadále hovořit o MGS4 jako o PS3 exkluzivním titulu a Konami bude tento mustr tiše následovat. Jinak bychom se měli letos v září během Tokyo Game Show dočkat oznámení termínu vydání MGS4, jak už jsme vás informovali v této novince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama