Na internet unikly údajné záběry z GTA 6
i Zdroj: Rockstar Games
GTA 6 Novinka Na internet unikly údajné záběry z GTA 6

Na internet unikly údajné záběry z GTA 6

David Bernard

David Bernard

3. 12. 2023 16:00 2

První upoutávka na pokračování oblíbené série Grand Theft Auto dorazí za pouhých pár dní, ale již včera došlo k potenciálnímu úniku herních záběrů. Spekulovaným zdrojem má být syn jednoho z vývojářů studia Rockstar Games.

Reklama

  • Na internet možná unikly záběry z GTA 6
  • Údajným zdrojem má být syn jednoho z vývojářů studia Rockstar Games
  • Pravost záběrů aktuálně není možné ověřit

Na sociální síti TikTok se objevilo několikavteřinové video, jehož záběry údajně pocházejí z připravovaného pokračování městské akce Grand Theft Auto. Web GTABase.com, který se zabývá tituly od studia Rockstar Games, spekuluje o údajném zdroji úniku. Informace naznačují, že by se mohlo jednat o syna jednoho z vývojářů studia Rockstar Games. 

"Díky zcela neočekávanému zvratu událostí se zdá, že „uniklé“ záběry pocházejí od syna zaměstnance Rockstar Games. V současnosti však neexistuje žádný způsob, jak toto tvrzení ověřit, a to samozřejmě spolu se záběry samotnými," píše GTABase.com v příspěvku na sociální síti X.

První upoutávka na Grand Theft Auto VI dorazí již příští týden
i Zdroj: Rockstar Games

První upoutávka na Grand Theft Auto VI dorazí již příští týden

Společnost Rockstar Games oznámila, že během příštího týdne spatříme první upoutávku na velmi očekávané pokračovaní kultovní…

1. 12. 2023 16:20

V případě, že by se únik ukázal být legitimním a nechcete si kazit překvapení, doporučujeme vyčkat na první oficiální upoutávku na Grand Theft Auto 6. Ta dorazí již v úterý 5. prosince, a to v 15:00 našeho času.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama