Netflix se spojuje s tvůrci Výbušných koťátek, karetní hra se objeví v seriálu i nové mobilní hře
i Zdroj: Exploding Kittens
Novinka Netflix se spojuje s tvůrci Výbušných koťátek, karetní hra se objeví v seriálu i nové mobilní hře

Netflix se spojuje s tvůrci Výbušných koťátek, karetní hra se objeví v seriálu i nové mobilní hře

Radek Raudenský

Radek Raudenský

19. 4. 2022 14:56

Netflix se svou iniciativou oslovit specifické popkultury zachází ještě dál, než jsme si původně mysleli. Adaptace herních sérií očividně nestačí a streamovací platforma se tak spojuje s tvůrci karetní hry Výbušná koťátka, na jejíchž základech postaví nejen mobilní hru, ale také animovaný seriál.

Reklama

  • Netflix oznámil seriál a mobilní hru na motivy Výbušných koťátek
  • Tvůrci této karetní hry chtěli vytvořit příběhové pozadí této úspěšné hry

Jeden z tvůrců této série Matt Inman prozradil, proč se rozhodli vejít se značkou i do tohoto odvětví. „Společnost rostla, naše hračky i hry se prodávali všude. V tu chvíli jsme si uvědomili, že se nacházíme na zvláštním a unikátním místě – máme velký úspěch s hrami, ale nestojí za tím žádný příběh, jako třeba film nebo seriál. Tak jsme se spojili s Peterem Cherninem, následně s Mikem Judgem a Gregem Danielsem. A společně jsme vytvořili nápad na seriál Výbušných koťátek.“

Animovaný seriál je určen pro dospělé publikum a premiéra je naplánována na příští rok. Kromě producentů (zmíněný Mike Judge a Greg Daniels) se dozvídáme také herecké, resp. dabingové obsazení – seriálu propůjčí svůj hlas Tom Ellis (Rush, Lucifer), Abraham Lim (Clickbait, The Boys) či Lucy Liu (Shazam, Elementary). Seriál má pojednávat o souboji nebe a pekla, kdy na Zemi sejde Bůh a Satan ve formě koček. 

Mobilní hra se objeví už v květnu, přičemž její princip bude stejný jako u původní karetní hry. Tvorba obou projektů je prý důležitá pro udržení pozornosti, zároveň se plánuje vzájemné propojení, kdy při vydání seriálu dorazí do hry nové karty. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama