Raidy v The Division nemají checkpointy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Raidy v The Division nemají checkpointy

Raidy v The Division nemají checkpointy

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

1. 4. 2016 08:58 5
Reklama

Vývojáři z Massive včera večer odhalili nový typ obsahu pro The Division. Chystané Incursion jsou náročné endgamové mise pro sehrané týmy hráčů s nejlepší výbavou. První Incursion mise s názvem Falcon Lost do hry přijde 12. dubna v rámci aktualizace zdarma.

Falcon Lost nabídne dvě obtížnosti - základní Hard mode pro hráče s výbavou na levelu 31 a Challenge mode, který bude ještě těžší a hráči by se do něj měli pustit až s vybavením z Hard mode. V misi se agenti Divize vydají do podzemní čističky odpadních vod, ve které se usídlila frakce Last Man Battalionu - tedy těch nejsilnějších nepřátel. Ti v misi představí pár nových typů nepřátel, třeba útočné drony nebo obrněné APC, na které neplatí střely a hráči budou muset vymyslet jiný způsob, jak si s nimi poradit.

Mise nenabídne žádné checkpointy, a pokud v ní všichni hráči zahynou, musí začít zase od začátku. Za restartování však nebudou nijak penalizováni, vždy si při novém běhu přijdou na nový loot. Kdyby některý z hráčů vysokou obtížnost nevydržel a odešel z party, tým se nemusí rozpadnout - The Division nabídne matchmaking i pro tento typ misí.

Společně s Incursion misí do hry v rámci updatu 1.1 přibydou čtyři nové sety zbroje, které při zkompletování odemknou speciální talent. Tři z nich - Sentry's Call pro ostrostřelce, Striker's Battle Gear pro tanky a Technician's Authority pro healery - bude možné získat ve Falcon Lost. Čtvrtý set Path of the Nomad bude dostupný pouze v lootu v Dark Zone.

Kromě nich se hráči mohou těšit na nové denní questy, aktualizaci Dark Zone, ve které budou nově objevovat spadlé zásoby s lahodným lootem, který není třeba nechat odnést helikoptérou, ale zase je brání nároční nepřátelé a také možnost výměny lootu mezi hráči. Ta bude fungovat tak, že hráči budou moci vyhodit předmět na zem a jiní hráči v okolí jej mohou sebrat.

Obsahem bohatý update 1.1 přijde 12. dubna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama