Reedus: Silent Hills se musí uskutečnit
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Reedus: Silent Hills se musí uskutečnit

Reedus: Silent Hills se musí uskutečnit

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 11. 2015 09:35 2
Reklama

Oko nejednoho fanouška hororových dobrodružství jistě nezůstalo suché při zprávě, že Silent Hills kombinující zvučná jména Guillerma del Tora a Hidea Kodžimy jde k ledu a že se tento neuvěřitelně atmosférický projekt nedočká vydání.

Ovšem ne každý je připraven se s tím jen tak smířit. A mezi takové patří i samotný Norman Reedus, který měl ve hře mít hlavní roli. Dle něj se projekt, pod kterým by byl podepsán del Toro a Kodžima, uskutečnit prostě musí. Reedus o duu herně-filmových režisérů nehovoří jinak, než jako o géniích a mnozí mu jistě dají za pravdu. Herce zároveň velmi mrzí, co se v Japonsku odehrálo (zrušení hry) a neumí si jednoduše představit, že by se tento či jakýkoli jiný projekt nedokázal uskutečnit.

Dle něj zaznělo tak obrovské množství kvalitních nápadů, že by jednoduše postrádalo smysl je uložit do šuplíku a nechat je být. Reedus se tak přidává k prohlášení del Tora, který na to však šel od lesa sázel ve svých komentářích ke zrušení projektu jedno sprosté slovíčko za druhým.

Z přisprostlého komentáře del Tora však vyplývá ještě jedna velmi zajímavá věc. Del Toro tvrdí, že na pomyslném kreslícím prkně načrtli velké množství nápadů, které se pak objevily i v jiných titulech, jmenovitě například v The Last of Us. Lehkou matematikou pak dojdeme k tomu, že když The Last of Us vyšlo v červnu roku 2013, tak z březnového prohlášení z minulého roku Kodžimy vyplývá, že nás už tak trochu vodil za nos.

Kodžima si totiž v březnu minulého roku posteskl, že by rád vyvíjel Silent Hill, z tohoto sledu událostí však jasně vyplývá, že na něm už zřejmě pracoval. Žel, minulý čas je na místě a nelze než doufat, že se toto trio tvůrců a herce jednou opět spojí – nemáme příliš pochyb o tom, že by mohlo vzniknout něco výjimečného.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama