Seriálové The Last of Us hned tak neskončí. Autoři lákají na několik dalších sérií
i Zdroj: HBO / The Last of Us press kit
The Last of Us Novinka Seriálové The Last of Us hned tak neskončí. Autoři lákají na několik dalších sérií

Seriálové The Last of Us hned tak neskončí. Autoři lákají na několik dalších sérií

Jakub Fišer

Jakub Fišer

17. 8. 2023 10:00

Produkční společnost HBO uvedla letos v lednu první sérii seriálu The Last of Us inspirovaného oblíbenou videohrou od studia Naughty Dog. V plánu je již další sezona na rok 2025, tvůrci mezitím však vysvětlují, že to s tímto post-apokalyptickým seriálem myslí vážně.

Reklama

  • The Last of Us seriál od HBO může mít ve finále 4 i 5 sérií
  • V rozhovoru to naznačil šéf projektu, režisér a scénárista Craig Mazin

Aktuálně je dostupná první sezona s 9 epizodami, ke zhlédnutí je seriál například na platformě HBO Max. Oficiální informace potvrzují druhou sezonu s dalšími 9 epizodami na rok 2025, bližší datum premiéry zatím specifikováno nebylo.

Craig Mazin, jeden z hlavních showrunnerů celého seriálu, potvrdil plátku The Hollywood Reporter, že v plánu je minimálně ještě několik řad. Mazin dostal otázku, zdali je pravda, že řada má nabídnout až čtyři série. „Nikdy nevíte. Mohou to být tři nebo pět. Ale čtyři se mi zdají jako dobré číslo. Některé sezóny budou vzhledem k příběhu, který vyprávíme, potřebovat méně epizod a některé více,“ odpověděl.

Zrovna konkrétní tedy nebyl, nicméně potvrdil, že druhou řadou příběh seriálu neskončí, což je dobrá zpráva hlavně pro oddané fanoušky. Mazin v rozhovoru také potvrdil, že velké plány mají se seriálovým zpracováním videohry The Last of Us Part 2. Podle něj prakticky není možné vměstnat celý příběh druhé hry do jediné sezony.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama