Sony ukazuje oživlé jednotky z Horizon
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony ukazuje oživlé jednotky z Horizon

Sony ukazuje oživlé jednotky z Horizon

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 9. 2016 17:07 4
Reklama

Do vydání Horizon Zero Dawn ještě nějaký ten pátek zbývá (hra vyjde až v březnu příštího roku), to však tvůrcům nijak nebrání v připomínání se. Nově vývojáři z Guerrilla Games dorazili na PAX West a přivezli s sebou obživlé Watchery, jedny ze základních nepřátelských jednotek hry.

To dokládají kratičkým videem, ve kterém lze tyto „robotické“ bestie vidět při kontrole novinářských akreditací. A takto vybraní jedinci se samozřejmě nestačí divit. Je to sice pouhá reklama, je ovšem celkem sympaticky zpracovaná a je navíc o to zajímavější, že k ní lze vidět i zákulisní záběry.

K dispozici je totiž ještě jedno video, ve kterém tvůrci odhalují tvorbu těchto speciálních jednotek ze hry. To zároveň alespoň zpočátku poslouží i jako vývojářský deníček a představuje nejen nové záběry ze hry, ale i její představení jako takové. Video tak začíná nástinem příběhové premisy světa, kde již lidstvo není dominantním druhem a kde vládnou roboti. Ti jsou ve velkém zastoupeni právě Watchery – základními jednotkami, které slouží jako průzkumníci a kteří také mění barvu, pokud se okolo nich něco děje. To lze ostatně vidět i ve videu předešlém.

Nadále lze spatřit, že pro tvorbu oněch živých předloh si zástupci Sony zapůjčili experty na speciální efekty přímo z Hollywoodu. A ti už se museli poprat hned s celou řadou překážek a specifických problémů – zprvu šlo například o to, jak vybudovat věc, která sice bude vytvářet dojem velké plechové bestie, ale kterou zároveň unese jediný člověk. Pokud vás tedy podobná videa ze zákulisí zajímají, a pokud jste třeba navíc i fanoušky her od Guerrilla Games, tak si určitě následující video nenechte ujít. Jedná se o unikátní náhled na to, jak může vznikat propojení mezi fiktivním světem her a tím naším a představuje tvorbu jedné živoucí rekvizity od prvotních konceptů až po finální produkt.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama