the-last-of-us-s-novymi-informacemi
Novinka The Last of Us s novými informacemi

The Last of Us s novými informacemi

Maggot

Maggot

6. 2. 2012 09:10
Reklama

The Last of Us – konzolové překvapení, na kterém pracují vývojáři ve studiu Naughty Dog, tolik opěvované formaci, která v posledních letech vyplodila i hity série Uncharted. Jejich nová hra míří do vod jiného žánru, jelikož jde o adventuru kříženou se survival hororem. Téměř vymřelá civilizace, napadená zákeřnou plísní, tak usiluje o život zbylým přeživším, kteří se nachází ve sběrných vojenských kempech, jak potvrdil magazín Game Informer, který má nové informace.

Zde totiž začíná i příběh dvou hlavních postav, Joela, pašeráka zbraní a drog, a drobné Ellie, která v jedné z takových zón žije a která sbírá věci ze starého světa. Proto ji fascinují například CD, nebo knihy. Vztah mezi Joelem a Ellie ovšem není ani zdaleka tak idylický, jelikož ji Joel vytáhl z karantény bez jakéhokoliv povolení. Každý, kdo vykazuje známky nákazy je totiž okamžitě zastřelen vojáky. Ve hře tak skutečně nebudete bojovat pouze s nakaženými, v demo ukázce je vidět, jak se potýkáte i s lovci.

Sám Joel byl totiž v minulosti lovec. Jak potvrdil Naughty Dog, hra bude obsahovat i formu online hraní, tvůrci toto tvrzení zatím ovšem nespecifikovali a tak se můžeme jen dohadovat, jak bude výsledek vypadat. I série Uncharted ovšem měla vcelku fungující online režim, jak kooperačně, tak kompetitivně. Proto bychom se nedivili, kdyby Naughty Dog využil své know-how.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama