Tvůrci Zenless Zone Zero lákají na uzavřené testování
i Zdroj: HoYoverse
Zenless Zone Zero Novinka Tvůrci Zenless Zone Zero lákají na uzavřené testování

Tvůrci Zenless Zone Zero lákají na uzavřené testování

David Bernard

David Bernard

4. 11. 2023 18:00

Společnost HoYoverse, která stojí za celosvětovým hitem Genshin Impact, láká hráče k registraci do uzavřeného testování nadcházející městské RPG akce Zenless Zone Zero.

Reklama

  • Tvůrci Genshin Impact lákají na uzavřenou betu pro Zenless Zone Zero
  • Těšit se můžete na nové lokace, mise, postavy a vedlejší aktivity

Určitě jste slyšeli o celosvětovém fenoménu Genshin Impact. Společnost HoYoverse (dříve miHoYo), která za úspěšným fantasy RPG stojí, nyní láká k registraci do uzavřené bety pro chystanou novinku Zenless Zone Zero. V pořadí již druhý uzavřený test, který tentokrát nese název “Equalizing Test”, nabídne nový obsah ve formě vylepšené hratelnosti, nových úkolů, zón, hratelných postav a předělaných soubojových mechanik.

Během testu se ponoříte do příběhové kapitoly, která pojednává o jedné z hlavních herních frakcí - Belobog Heavy Industries. Za dobrodružstvím budete vyrážet v oblasti Sixth Street a pokud vás souboje unaví, můžete si zaskočit do místní arkádové herny, nebo si pohrát s mazlíčky. Stejně jako v případě Genshin Impact, mohou hráči očekávat tzv. “Gacha” systém (náhodné nakupování herních postav), který není mezi západními hráči příliš oblíbený. V případě předchozích her z dílen HoYoverse se nicméně jednalo o tituly, které vás k žádným nákupům nenutily. Zenless Zone Zero vyjde na PC a mobilní platformy Android a iOS. Přesné datum vydání není prozatím známo.

Autoři Genshin Impact odhalili nové akční RPG Zenless Zone Zero, lákají na betu
i Zdroj: miHoYo

Autoři Genshin Impact odhalili nové akční RPG Zenless Zone Zero, lákají na betu

Studio HoYoverse (v domácí Číně miHoYo), tvůrci veleúspěšného RPG Genshin Impact, představili nové stylové akční RPG Zenless…

16. 5. 2022 10:11
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama