Ubisoft nabízí apokalypsu nanečisto
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft nabízí apokalypsu nanečisto

Ubisoft nabízí apokalypsu nanečisto

Pavel Makal

Pavel Makal

25. 2. 2016 11:24 8
Reklama

Originální a veselý způsob propagace pro svůj nadcházející simulátor pádu civilizace zvolil Ubisoft. I vy si můžete vyzkoušet, za jak dlouho by skončil svět, pokud byste byli právě vy Pacientem 0.

Na webu Tom Clancy's The Division naleznete malou hříčku, která vás formou textových nabídek uzpůsobených pro vaše bydliště provede šířením epidemie. Celý koncept dá vzpomenout na známý Plague Inc., byť samozřejmě daleko omezenější a bez možnosti detailně upravovat nákazu. I tak ale představa vymírajících obyvatel vašeho sídliště na chvíli pobaví.

Sám jsem hru zkoušel aplikovat na domovskou Plzeň, kde již pátý den bylo 23 000 nakažených a dokonce devět mrtvých. Návštěva místního Lidlu a pokus o nakoupení zásob se nesetkal s úspěchem, bohužel se na mě nedostala ani postel v blízké Poliklinice Bory. Při pokusu sehnat léky v Divadle J. K. Tyla vypukly nepokoje a po dovršení devátého dnu v Plzni zemřelo už 21 000 lidí z celkového počtu 92 000 nakažených. Rozhodl jsem se tedy neponechat nic náhodě a raději letecky odcestovat do Švýcarska, čímž se virus začal agresivně šířit po celém světě. Celý průběh minihry provází fakta o tom, do jaké míry je svět připraven čelit podobné katastrofě a v jakých krocích by pravděpodobně docházelo ke globálnímu kolapsu. Rozhodně vyzkoušejte!

U The Division ještě chvilku zůstaneme, objevily se totiž další zprávy, které si jistě zaslouží vaši pozornost a tak si to probereme takhle pěkně pohromadě. Minulý víkend byl zasvěcen otevřené betě a díky práci několika zvídavých šťouralů se podařilo z herních dat vyextrahovat seznam zbraní, které přinese finální hra. Bude jich podle všeho úctyhodných 58, takže by nemělo činit zvláštní obtíže najít si svého oblíbence. Namátkou můžeme vybrat nestárnoucí klasiku všech konfliktů, AK-47, útočnou pušku M4 nebo brokovnici Model 870. Pro kompletní seznam zbraní, které se jen třesou na vaše nenechavé prsty, navštivte tuto stránku.

 Poslední zprávou, která se momentálně objevila v souvislosti s The Division, je nový trailer zaměřený na ukázku PC verze hry a jejích vizuálních rozdílů oproti té konzolové. Vývojáři se již v minulosti nechali slyšet, že hra nebude na PC zbrzděna výkonem konzolí a trailer jim v této souvislosti jistě dává za pravdu. Můžete si v něm prohlédnout hru běžící v 60fps a pro PC verzi unikátní grafické efekty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama